Cel Mai Bun Tort De Morcovi
Dacă 34 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cel mai bun tort de morcovi ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 154 calorii. Această rețetă servește 40. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, Ananas în suc, nuci pecan pentru jardiniere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, și Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet; amestecați morcovii, ananasul și 3/4 cană de nuci.
Se toarnă în 2 tigăi pătrate unse și făinoase de 9 inci pulverizate cu spray de gătit.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; se răcește complet.
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare până se omogenizează.
Stivați prăjiturile pe farfurie, umplând și glazurând cu amestec de brânză cremă.
Se presară cu nuci rămase.