Cel Mai Bun Tort De Ciocolată Pe Care L-Ai Mâncat Vreodată

Cel Mai Bun Tort De Ciocolată Pe Care L-Ai Mâncat Vreodată
Nevoie de un desert vegetarian? Cel mai bun tort de ciocolată pe care l-ai mâncat vreodată ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 56 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 471 calorii. 483 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahărul, ouăle, laptele de unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Confesiunea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Tort de ziua de ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, și Tort ușor pentru copii: Tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făină unul 9 x 13 tigaie inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Cerneti 2 cani zahar alb si 2 cani faina impreuna; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Într-o tigaie cu sos; combinați 1/2 cană unt sau margarină, ulei, apă și 1/4 cană cacao. Se aduce amestecul la fierbere, se îndepărtează de la căldură și se adaugă la ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
SosSos
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se dizolvă bicarbonatul de sodiu în zară; se adaugă cu ouă, sare, scorțișoară și 1 linguriță de vanilie în cacao, amestecul de făină și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
5
Se toarnă aluatul într-o tigaie de 9 x 13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a face glazura: cinci minute înainte de tort se face combina 1/2 cana unt, 1/4 cana cacao și 1/4 cana lapte în cratiță și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul cofetarilor, 1 linguriță de vanilie și nucile pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
VanilieVanilie
9
Se toarnă glazura peste tortul fierbinte. Tortul rămâne umed și poate fi înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
10
Servește 2
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista