Cel mai bun sos de stridii în stil familial necesită în jur 3 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 392 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sosul de curcan, oul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sos De Stridii, Sos De Stridii, și Sos De Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Ungeți 8 căni de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron, bateți amestecul de brioșă de porumb, oul și laptele împreună până se umezesc; aluatul va fi ușor cocoloaș. Lăsați aluatul să se odihnească 3 până la 4 minute, amestecați din nou și lingurați aluatul în cupele de brioșă pregătite, umplându-le la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Brioșă De Porumb
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brioșele au crescut și se rumenesc, 15 până la 20 de minute. O scobitoare introdusă în centrul unei brioșe ar trebui să iasă curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți brioșele, lăsați-le să se răcească și zdrobiți grosolan brioșele într-un bol foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Creșteți căldura cuptorului la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Așezați amestecul de biscuiți într-un bol și amestecați ușor în 1/2 cană de apă pentru a face un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați ușor de 2 sau 3 ori; bateți aluatul cu o grosime de 1/2 inci. Cu un tăietor cu făină de 2 inci, tăiați aluatul de biscuiți în runde și așezați biscuiții pe o foaie de copt negreșită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar și Ciocolată Cu Lapte învolburată Suplimentar și Chipsuri De Unt De Arahide, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Coaceți biscuiții în cuptorul de 450 de grade până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Îndepărtați biscuiții, lăsați să se răcească pe un suport și sfărâmați grosier biscuiții din castron cu firimiturile de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Reduceți căldura cuptorului la 350 grade F (175 grade C); ungeți un vas de copt de 11x15 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Topiți 1/4 cană de unt nesărat într-o tigaie mare; gătiți și amestecați ceapa și ficatul de pui în unt până când ceapa este translucidă și ficatul de pui nu mai este roz, aproximativ 10 minute. Apăsați o furculiță în ficatul de pui pentru a le zdrobi în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Ficat De Pui
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
12
Așezați amestecul de umplutură de plante medicinale în vasul mare cu firimiturile. Topiți restul de 1/4 cană de unt cu 1 1/2 cană de apă într-o cratiță la foc mediu. Dacă amestecul de umplutură vine cu un pachet separat de ierburi, goliți pachetul de plante în cratiță și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Se toarnă amestecul peste amestecul de umplutură uscat și firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
14
Se toarnă sosul de curcan și se amestecă ficatul de pui gătit cu ceapă și unt. Cu o lingură mare de lemn, începeți să amestecați în bulionul de curcan până când umplutura este umedă, dar nu umedă. Amestecați salvie, cimbru, sare și piper negru și lingurați ușor pansamentul în foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De Pui
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bulion De Curcan
Sos De Curcan
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
15
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute; scoateți din cuptor și amestecați ușor stridiile și sucurile lor. Gatiti inca 15 minute. Dacă trebuie să țineți umplutura pentru o perioadă scurtă de timp, gătiți timp de 10 minute după agitarea stridiilor, scoateți din cuptor, acoperiți vasul cu folie de aluminiu și serviți cât mai curând posibil.