Cel Mai Bun Sos De Stridii În Stil Familial

Cel Mai Bun Sos De Stridii În Stil Familial
Cel mai bun sos de stridii în stil familial necesită în jur 3 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 392 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sosul de curcan, oul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sos De Stridii, Sos De Stridii, și Sos De Stridii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Ungeți 8 căni de brioșă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron, bateți amestecul de brioșă de porumb, oul și laptele împreună până se umezesc; aluatul va fi ușor cocoloaș. Lăsați aluatul să se odihnească 3 până la 4 minute, amestecați din nou și lingurați aluatul în cupele de brioșă pregătite, umplându-le la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Brioșă De PorumbAmestec De Brioșă De Porumb
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brioșele au crescut și se rumenesc, 15 până la 20 de minute. O scobitoare introdusă în centrul unei brioșe ar trebui să iasă curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți brioșele, lăsați-le să se răcească și zdrobiți grosolan brioșele într-un bol foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Creșteți căldura cuptorului la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați amestecul de biscuiți într-un bol și amestecați ușor în 1/2 cană de apă pentru a face un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați ușor de 2 sau 3 ori; bateți aluatul cu o grosime de 1/2 inci. Cu un tăietor cu făină de 2 inci, tăiați aluatul de biscuiți în runde și așezați biscuiții pe o foaie de copt negreșită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar și Ciocolată Cu Lapte învolburată Suplimentar și Chipsuri De Unt De Arahide, OpționalSirop De Arțar și Ciocolată Cu Lapte învolburată Suplimentar și Chipsuri De Unt De Arahide, Opțional
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Coaceți biscuiții în cuptorul de 450 de grade până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Îndepărtați biscuiții, lăsați să se răcească pe un suport și sfărâmați grosier biscuiții din castron cu firimiturile de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Reduceți căldura cuptorului la 350 grade F (175 grade C); ungeți un vas de copt de 11x15 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Topiți 1/4 cană de unt nesărat într-o tigaie mare; gătiți și amestecați ceapa și ficatul de pui în unt până când ceapa este translucidă și ficatul de pui nu mai este roz, aproximativ 10 minute. Apăsați o furculiță în ficatul de pui pentru a le zdrobi în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ficat De PuiFicat De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
12
Așezați amestecul de umplutură de plante medicinale în vasul mare cu firimiturile. Topiți restul de 1/4 cană de unt cu 1 1/2 cană de apă într-o cratiță la foc mediu. Dacă amestecul de umplutură vine cu un pachet separat de ierburi, goliți pachetul de plante în cratiță și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Se toarnă amestecul peste amestecul de umplutură uscat și firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
14
Se toarnă sosul de curcan și se amestecă ficatul de pui gătit cu ceapă și unt. Cu o lingură mare de lemn, începeți să amestecați în bulionul de curcan până când umplutura este umedă, dar nu umedă. Amestecați salvie, cimbru, sare și piper negru și lingurați ușor pansamentul în foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bulion De CurcanBulion De Curcan
Sos De CurcanSos De Curcan
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
15
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute; scoateți din cuptor și amestecați ușor stridiile și sucurile lor. Gatiti inca 15 minute. Dacă trebuie să țineți umplutura pentru o perioadă scurtă de timp, gătiți timp de 10 minute după agitarea stridiilor, scoateți din cuptor, acoperiți vasul cu folie de aluminiu și serviți cât mai curând posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista