Cel Mai Bun Sos De Arahide Thailandez

Cel Mai Bun Sos De Arahide Thailandez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete asiatice, așa că încercați cel mai bun sos de arahide thailandez. Pentru 23 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 16. O porție conține 161 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1759 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți coriandru, sos fierbinte, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Extra lipicios Thai BBQ coaste w / arahide BBQ sos + dulce Thai ghimbir Slaw, Tofu prăjit cu sos de prune asiatice sau sos de arahide thailandeze, și Sos De Arahide Thailandez.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați untul de arahide, laptele de cocos, apa, sucul de lămâie, sosul de soia, sosul de pește, sosul fierbinte, ghimbirul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Lapte De CocosLapte De Cocos
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă coriandrul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista