Cel Mai Bun Somon Marinat (Sau Păstrăv De Oțel) Cu Nuc De Arțar
Cel mai bun somon marinat (sau păstrăv de oțel) cu nuc de arțar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 3. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 503 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci, miere, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați File De Păstrăv De Oțel La Cuptor, Păstrăv de oțel fript cu rozmarin, lămâie și usturoi, și Păstrăv De Oțel Cu Sos De Hrean Miere-Muștar pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.