Cel Mai Bun Pui La Grătar La Grătar
Cel mai bun pui la grătar la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 1809 calorii, 148g de proteine, și 120g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 56%. Încercați Pui La Grătar La Grătar, Pui La Grătar Asiatic La Grătar, și Bacon La Grătar La Grătar-Frigarui De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Acoperiți și grătați puiul, cu pielea în sus, la 4 până la 6 inci de la foc mediu 15 minute. Întoarceți puiul; periați cu sos.
Acoperiți și grătiți cu 20 până la 40 de minute mai mult, întorcându-vă ocazional și perindând de 2 sau 3 ori cu sos, până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Se încălzește sosul rămas la fierbere; se fierbe 1 minut.