Cel mai bun Milkshake Oreo model din toate timpurile!

Cel mai bun Milkshake Oreo model din toate timpurile!
Cel mai bun Milkshake Oreo model din toate timpurile! ar putea fi doar Sudul rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 270 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de înghețată de ciocolată, prăjituri sandwich cu ciocolată, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 7 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această băutură. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de mare. Rețete similare sunt Oreo Milkshake, Oreo Milkshake, și Milkshake De Mentă Oreo.

Instrucțiuni

1
Amestecați înghețată de ciocolată, lapte, 2 linguri de frișcă, sirop de ciocolată și 2 fursecuri sandwich cu ciocolată într-un blender până se omogenizează și se spumează. Împărțiți milkshake-ul între două pahare. Topiți fiecare cu 2 linguri de frișcă și prăjituri sandwich cu ciocolată zdrobită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Coji Individuale De Tartă De Biscuiți Graham1 Pachet Coji Individuale De Tartă De Biscuiți Graham
înghețată De Ciocolatăînghețată De Ciocolată
2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Lamaie GumaLamaie Guma
Nucșoară Măcinată, Plus Mai Mult Pentru OrnatNucșoară Măcinată, Plus Mai Mult Pentru Ornat
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Milkshake. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesertBăutură
Revista