Cel mai bun Lasagna cu dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cele mai bune Lasagna cu dovlecei. O porție conține 579 calorii, 33g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,96 USD pe porție. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți brânză mozzarella, sare și piper, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Zucchini Lasagna cu dovlecei "Ricotta", Lasagna De Dovlecei, și Lasagna De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere rapidă. Fierbeți tăiței de lasagna 6 până la 8 minute până la al dente.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Așezați tăiței plat și îndepărtați excesul de apă cu un prosop de hârtie.
Într-o tigaie, rumeniți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, sarea, piperul și condimentul Italian. Gatiti pana cand nu mai ramane culoarea roz in carnea de vita.
Scurgeți orice lichid și lăsați-l deoparte.
Într-un castron mare, amestecați brânza ricotta, brânza Romano, 2 căni de sos de paste și carnea de vită măcinată condimentată.
Se amestecă până se amestecă bine. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Adăugați un strat subțire de sos de paste în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Adăugați un strat de tăiței pe lungime și câteva tăiței în direcția opusă.
Se toarnă un strat generos de amestec de ricotta deasupra tăiței. Stratul superior de ricotta cu mai multe frunze de busuioc.
Adăugați un alt strat de tăiței pe lungime.
Se întinde pe 1 cană de brânză mozzarella. Aliniați feliile de dovlecel deasupra brânzei mozzarella.
Adăugați un alt strat subțire de brânză ricotta.
Adăugați ultimul strat de tăiței pe lungime. Topiți tăiței cu sosul de paste rămas, mai multe frunze de busuioc într-un aranjament atrăgător și acoperiți cu restul de 1/2 cană de brânză mozzarella.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 50 până la 55 de minute. Dacă brânza Mozzarella devine prea rumenită, acoperiți ușor cu o bucată de folie.