Cel mai bun Lasagna cu dovlecei

Cel mai bun Lasagna cu dovlecei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cele mai bune Lasagna cu dovlecei. O porție conține 579 calorii, 33g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,96 USD pe porție. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți brânză mozzarella, sare și piper, condimente și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Zucchini Lasagna cu dovlecei "Ricotta", Lasagna De Dovlecei, și Lasagna De Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare de apă la fierbere rapidă. Fierbeți tăiței de lasagna 6 până la 8 minute până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Așezați tăiței plat și îndepărtați excesul de apă cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Într-o tigaie, rumeniți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa, sarea, piperul și condimentul Italian. Gatiti pana cand nu mai ramane culoarea roz in carnea de vita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Scurgeți orice lichid și lăsați-l deoparte.
7
Într-un castron mare, amestecați brânza ricotta, brânza Romano, 2 căni de sos de paste și carnea de vită măcinată condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Se amestecă până se amestecă bine. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Adăugați un strat subțire de sos de paste în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Adăugați un strat de tăiței pe lungime și câteva tăiței în direcția opusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
11
Se toarnă un strat generos de amestec de ricotta deasupra tăiței. Stratul superior de ricotta cu mai multe frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
12
Adăugați un alt strat de tăiței pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
13
Se întinde pe 1 cană de brânză mozzarella. Aliniați feliile de dovlecel deasupra brânzei mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ardei ArbolArdei Arbol
14
Adăugați un alt strat subțire de brânză ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
15
Adăugați ultimul strat de tăiței pe lungime. Topiți tăiței cu sosul de paste rămas, mai multe frunze de busuioc într-un aranjament atrăgător și acoperiți cu restul de 1/2 cană de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Sos De PasteSos De Paste
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
16
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 50 până la 55 de minute. Dacă brânza Mozzarella devine prea rumenită, acoperiți ușor cu o bucată de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Revista