Cel Mai Bun Cotlet De Miel

Cel Mai Bun Cotlet De Miel
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și FEL PRINCIPAL דל פחמימות,? Cel mai bun cotlet de miel ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 4,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 590 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână busuioc, cotlet de miel, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 200 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încearcă Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Reformați Cotletele de miel (Cotlete de miel pane cu șuncă) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ierburile și sarea; frecați Cotletele de miel. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Se fierbe 4-6 inch. de la căldură timp de 5-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Serviți cu jeleu de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De MentăJeleu De Mentă
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista