Cel mai bun bufet de pui de anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă $1.85 pe portie. O porție conține 452 calorii, 18g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, sare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Crepes Bufet, Sunca Bufet Cu Bijuterii, și Bufet Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați orezul sălbatic și apa într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
4
Într-o cratiță mare, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa si ciupercile in unt pana se inmoaie. Se amestecă supa, smântâna, sherry-ul și sarea; gătiți până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C) și ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch. Într-un castron mare, amestecați împreună slănină gătită, amestec de supă, carne de pui, inimi de anghinare, morcovi și brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Chips-uri Taco Tricolore
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Bacon Gătit
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Întindeți orezul fiert în fundul vasului de copt, apoi întindeți amestecul de pui și anghinare peste orez. Se acoperă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.