Cel mai bun bufet de pui de anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă $1.85 pe portie. O porție conține 452 calorii, 18g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, sare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Crepes Bufet, Sunca Bufet Cu Bijuterii, și Bufet Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați orezul sălbatic și apa într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
4
Într-o cratiță mare, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa si ciupercile in unt pana se inmoaie. Se amestecă supa, smântâna, sherry-ul și sarea; gătiți până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C) și ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch. Într-un castron mare, amestecați împreună slănină gătită, amestec de supă, carne de pui, inimi de anghinare, morcovi și brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Chips-uri Taco Tricolore
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Bacon Gătit
Grăsime De Porc înapoi
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Întindeți orezul fiert în fundul vasului de copt, apoi întindeți amestecul de pui și anghinare peste orez. Se acoperă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.