Cel mai bun bufet de pui de anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 16 și costă $1.85 pe portie. O porție conține 452 calorii, 18g de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, sare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Crepes Bufet, Sunca Bufet Cu Bijuterii, și Bufet Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați orezul sălbatic și apa într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
4
Într-o cratiță mare, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa si ciupercile in unt pana se inmoaie. Se amestecă supa, smântâna, sherry-ul și sarea; gătiți până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C) și ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch. Într-un castron mare, amestecați împreună slănină gătită, amestec de supă, carne de pui, inimi de anghinare, morcovi și brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Chips-uri Taco Tricolore
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
Bacon Gătit
Grăsime De Porc înapoi
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Întindeți orezul fiert în fundul vasului de copt, apoi întindeți amestecul de pui și anghinare peste orez. Se acoperă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Mazăre Goya®
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.