Cedru-creveți aburit și scoici cu maioneza ceapa
Cedar-aburit creveți și scoici cu ceapa maioneza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian servește 6 și costă $ 2.68 pe portie. O porție conține 355 calorii, 27G de proteine, și 27G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 50 de minute. Dacă aveți ou, sare kosher, ceapă verde plus 2 cepe verzi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cedru-creveți aburit și scoici cu maioneza ceapa, Scoici Japoneze (Sake Aburit Scoici), și Linguine rapidă cu creveți, scoici, usturoi și ardei iute.
Instrucțiuni
Clătiți o scândură de grătar de cedru * sau clătiți 3 căni de arin sau lemn de cireș chipsuri de fumat într-o strecurătoare. Dacă folosiți scândură, așezați-o într-o tigaie și greutate cu un borcan greu. Dacă utilizați chipsuri, puneți într-un castron și greutate cu un castron mai mic.
Adăugați apă pentru a acoperi scândura sau așchii. Înmuiați cel puțin 6 și până la 24 de ore.
Crăpați oul într-un blender și adăugați oțet, sare, muștar și piper. Vârtej să se amestece. Cu motorul pornit, se toarnă încet în ulei, învârtindu-se până se încorporează și maioneza este groasă. Răzuiește mayo într-un bol și amestecă ceapa tocată. Se răcește până la servire.
Preîncălziți cuptorul la 50
Scurgeți apa din scândură sau chipsuri, economisind 1 cană. Setați așchii de scândură sau împrăștiați în tigaie, apoi puneți un suport de răcire deasupra. Acoperiți tigaia bine cu folie și coaceți până când este foarte parfumat, aproximativ 20 de minute.
Încălziți apa rezervată până la abur. Aranjați scoici la bord sau chipsuri și acoperiți tigaia, lăsând un colț deschis. Adăugați cu grijă apă fierbinte și închideți folia.
Adăugați creveți într-un singur strat, apoi coaceți, bine acoperite, până când scoicile se deschid și creveții sunt gătite în cea mai groasă parte, încă 6 până la 8 minute.
Transferați creveții și scoicile într-un bol de servire, folosind o lingură pliată. Împrăștiați ceapa tăiată deasupra.
Se servește cu maioneză de ceapă.
* Găsiți scândură sau chipsuri la un magazin alimentar cu consumabile la grătar sau la barbecuewood.com
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.