Cecchi prăjiți, migdale și fistic

Cecchi prăjiți, migdale și fistic
Cecchi prăjiți, migdale și fistic necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 68 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 208 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork necesită migdale, fistic, ulei de măsline și frunze de rozmarin. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54%, care este solid. Încercați Asylum Brownies, cu fistic, nuci și migdale, budincă de orez cu șofran cu merisoare, migdale și fistic și tartă cu ciocolată albă și zmeură, cu migdale și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți fasolea garbanzo pe o tavă de copt tapetată cu folie. Se amestecă cu 1 lingură de ulei de măsline și se întinde fasolea într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Se da la cuptor si se coace pana devin aurii, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți fasolea garbanzo din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați ingredientele rămase la fasolea garbanzo și amestecați cu grijă pentru a acoperi toate fasolea și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Întindeți amestecul într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
7
Coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lasam sa se raceasca putin si punem in boluri de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Revista