Cecchi prăjiți, migdale și fistic

Cecchi prăjiți, migdale și fistic
Cecchi prăjiți, migdale și fistic necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 68 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 208 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork necesită migdale, fistic, ulei de măsline și frunze de rozmarin. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54%, care este solid. Încercați Asylum Brownies, cu fistic, nuci și migdale, budincă de orez cu șofran cu merisoare, migdale și fistic și tartă cu ciocolată albă și zmeură, cu migdale și fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți fasolea garbanzo pe o tavă de copt tapetată cu folie. Se amestecă cu 1 lingură de ulei de măsline și se întinde fasolea într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se da la cuptor si se coace pana devin aurii, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți fasolea garbanzo din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați ingredientele rămase la fasolea garbanzo și amestecați cu grijă pentru a acoperi toate fasolea și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Întindeți amestecul într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lasam sa se raceasca putin si punem in boluri de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Revista