Ceapă Vidalia Prăjită
Ceapa Vidaliană prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 212 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de bouillon de vită, ceapă vidaliană, boia măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ceapă Vidaliană Prăjită, Ceapă Vidaliană Prăjită Cu Miere, și Cârnați italieni prăjiți cu ceapă și legume Vidaliene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Curățați și miez de ceapă, apoi feliați la jumătate.
Așezați ceapa pe secțiuni de folie de aluminiu suficient de mari pentru a le înfășura complet.
Așezați un cub de bouillon în centrul fiecărei cepe; așezați deasupra unt. Condimentează cu sare, piper și boia. Înfășurați ceapa în folie.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.