Ceapă Umplută Prăjită
Ceapa umplută prăjită este o fără gluten și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 528 calorii. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de curcan, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă Roșie Umplută Prăjită, Ceapă Umplută Prăjită, și Ceapă Umplută Prăjită Libaneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o felie groasă de 1/2 inch din vârfurile de ceapă, aruncând vârfurile și tăiați suficient din fund pentru ca ceapa să stea în poziție verticală. Scoateți toate, cu excepția celor 2 sau 3 straturi exterioare, din fiecare folosind o lingură sau o lingură mică de înghețată (nu vă faceți griji dacă faceți o gaură în partea de jos), rezervând separat ceapa și cojile de ceapă scoase.
Tăiați grosolan suficientă ceapă scoasă pentru a măsura 3 căni.
Gatiti slanina in 2 loturi intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana cand este crocanta, aproximativ 10 minute, apoi transferati cu o lingura cu fante pe prosoape de hartie pentru a se scurge, rezervand aproximativ 1/3 cana de grasime in tigaie.
Se adaugă ceapa tocată, țelina, sarea și piperul în tigaie și se fierbe la foc moderat, amestecând, până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se adauga usturoiul si saut-ul, amestecand, 1 minut.
Transferați amestecul într-un castron mare și amestecați spanacul, pâinea, caju, untul, 1 cană de bulion și slănină, apoi răciți complet.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Aranjați cojile de ceapă, cu părțile deschise în sus, într - o tigaie de copt de 13 x 9 x 2 inci, apoi adăugați 1/2 cană apă și acoperiți tigaia bine cu folie. Prăjiți ceapa în mijlocul cuptorului până se înmoaie, dar nu se destramă, 25 până la 30 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Transferați cojile pe o suprafață de lucru și turnați apa în tigaie. Se umple scoici cu umplutura, mounding-l, și a reveni la tigaie. Rezervați 5 până la 7 căni de umplutură pentru cavitatea curcanului, apoi puneți umplutura rămasă într-un vas de copt de 3 1/2 litru și stropiți cu 1/4 cană rămasă.
Coaceți ceapa umplută și umplutura în vas în mijlocul cuptorului, neacoperită, până când se încălzește, aproximativ 25 de minute.
Umplutura poate fi pregătită, iar ceapa poate fi umplută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți ceapa umplută la temperatura camerei înainte de coacere.