Ceapă-Sos Balsamic
Ceapa-sos Balsamic ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 193 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, vin, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pui de ceapă în sos Balsamic, Torturi de ceapă cu gem de ceapă balsamică, și Balsamic Rozmarin Ceapa Gem.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa intr-o tigaie acoperita cu spray de gatit la foc mediu, amestecand ocazional, 15 minute.
Se amestecă zahărul; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 10 minute.
Adăugați vin, oțet și bulion; gătiți, neacoperit, amestecând ocazional, până când lichidul este redus la jumătate.