Ceapă roșie caramelizată, prosciutto și tartă cu ciuperci
Rețeta se poate face ceapă roșie caramelizată, prosciutto și tartă cu ciuperci în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 887 calorii, 15g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, ceapă, ciuperci deschise și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tartă Caramelizată Cu Ceapă Roșie Și Nuci De Pin, Tarta cu ceapa rosie caramelizata, Fetan si Bacon, și Tarta Cu Ceapa Caramelizata.
Instrucțiuni
1
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie, adăugați ceapa și gătiți ușor până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cimbru, oțet, sare și piper și gătiți încă 5 minute, amestecând ocazional pentru a nu le arde. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Întindeți patiseria, tăiați-o la o rundă de 28 cm, apoi puneți-o pe o foaie de copt antiaderentă (sau una tapetată cu hârtie de copt). Furcă patiseria peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
5
Întindeți ceapa peste patiserie până la 3 cm de margine. Rupeți prosciutto în fâșii și aranjați peste ceapă într-un efect ondulat. Aranjați ciupercile deasupra și periați-le cu uleiul rezervat. Feliați sau sfărâmați brânza și aranjați peste tartă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Prosciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Împingeți partea tartei în sus cu degetele pentru a forma o margine.
7
Coaceți timp de 30-35 de minute până când marginile de patiserie s-au umflat și ciupercile sunt fragede. Se răcește câteva minute, apoi se împrăștie cu rachetă chiar înainte de servire.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.