Ceapa prăjită cu crutoane Gruy crutoane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 307 calorii. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză gruyincrucrore, frunze de cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Ceapă Prăjită Cu Crutoane Gruy Arrucroy, Supă de roșii cu ardei prăjiți, usturoi și ceapă cu crutoane de brânză Gruyere la grătar, și Bacon-gruyul pâine de carne cu morcovi prăjiți și Rețetă de ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați toate ceapași șalotă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Stropiți uniformcu ulei de măsline, apoi presărați cimbru,sare grosieră și piper; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Se întinde într-un singur strat pe margini marifoaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Prăjiți ceapa până se înmoaie și începe să se rumenească în pete, 25 până la 30 de minute. Împrăștiați bucățile de pâine pe altulfoaie de copt tăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți pâinea până Lamaro auriu, 7 până la 8 minute. Pâine rece pefoaie de copt. Aranjați ceapa într-un singur stratîn caserola mare. Faceți înainte: ceapași crutoanele pot fi făcute până la 1 ziînainte. Acoperiți ceapa și dați-o la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Păstrați crotonii într-un recipient etanș latemperatura camerei. Aduceți ceapa în camerătemperatura înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Preîncălziți cuptorul la 400 F. bulion de Lingurăpeste ceapa pentru a umezi. Împrăștiați croutonsover; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți până laîncălzit și brânza este topită, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se presară cu fulgi de sare de mare și se servește.