Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de cidru de mere, unt, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Coaste Scurte Înăbușite Cu Păstârnac Și Ceapă Perlată, Ceapă Perlată Glazurată, și Ceapă Perlată Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți o tigaie mare la jumătate cu apă; adăugați un vârf de sare, acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa perlată și gătiți 1 minut pentru a slăbi pielea, apoi scurgeți și clătiți sub apă rece. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați capetele rădăcinii cepei, apoi îndepărtați pielea. Întoarceți ceapa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați păstârnacul, ghimbirul, rozmarinul, usturoiul, vinul, zahărul, 1/2 linguriță de sare și 1 cană de apă în tigaie cu ceapa. Se aduce la fierbere la foc mare și se gătește, amestecând ocazional, până când lichidul se evaporă și legumele sunt fragede, 15 până la 20 de minute. (Dacă lichidul se evaporă prea repede, adăugați mai multă apă, 1/4 cană la un moment dat.) Aruncați ghimbirul, usturoiul și rozmarinul. (Legumele pot fi făcute cu până la 3 ore înainte până la acest punct; acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Reduceți focul la mediu ridicat; adăugați oțetul, coniacul și untul și gătiți, amestecând, până când legumele încep să se rumenească, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Adăugați 2 linguri de apă și gătiți, învârtind tigaia, până când legumele sunt glazurate, încă aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper și se acoperă cu pătrunjel.