Ceapă perlată cu glazură de ghimbir și păstârnac

Ceapă perlată cu glazură de ghimbir și păstârnac
Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 243 calorii. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de cidru de mere, unt, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Coaste Scurte Înăbușite Cu Păstârnac Și Ceapă Perlată, Ceapă Perlată Glazurată, și Ceapă Perlată Glazurată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o tigaie mare la jumătate cu apă; adăugați un vârf de sare, acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa perlată și gătiți 1 minut pentru a slăbi pielea, apoi scurgeți și clătiți sub apă rece. Folosind foarfece de bucătărie, tăiați capetele rădăcinii cepei, apoi îndepărtați pielea. Întoarceți ceapa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați păstârnacul, ghimbirul, rozmarinul, usturoiul, vinul, zahărul, 1/2 linguriță de sare și 1 cană de apă în tigaie cu ceapa. Se aduce la fierbere la foc mare și se gătește, amestecând ocazional, până când lichidul se evaporă și legumele sunt fragede, 15 până la 20 de minute. (Dacă lichidul se evaporă prea repede, adăugați mai multă apă, 1/4 cană la un moment dat.) Aruncați ghimbirul, usturoiul și rozmarinul. (Legumele pot fi făcute cu până la 3 ore înainte până la acest punct; acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Reduceți focul la mediu ridicat; adăugați oțetul, coniacul și untul și gătiți, amestecând, până când legumele încep să se rumenească, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
5
Adăugați 2 linguri de apă și gătiți, învârtind tigaia, până când legumele sunt glazurate, încă aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper și se acoperă cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pe porție: Calorii: 185; grăsime totală: 5 grame; grăsimi saturate: 3 grame; proteine: 2 grame; carbohidrați totali: 30 grame; zahăr: 12 grame; fibră: 7 grame; Colesterol: 13 miligrame; Sodiu: 122 miligrame
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Fotografie de Gentl & Hyers
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista