Ceapă Murată
Ceapa murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 12 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 9 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, ceapă, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ceapă Roșie Murată, Cum să: ceapă roșie murată, și Ceapă Roșie Murată.
Instrucțiuni
Puneți ceapa, fulgii de piper, sarea și usturoiul într-un castron. Acoperiți cu oțet de vin roșu. Se amestecă pentru a combina.
Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 24 de ore. Dacă nu mâncați imediat, transferați la frigider.