Ceapă Festivă

Ceapă Festivă
Ceapa festivă este o fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 246 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ouă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Ceapă Festivă, Șuncă festivă, și Baie Festivă.

Instrucțiuni

1
Călește ceapa în unt sau margarină până când este transparentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
2
Se pune într-un vas de copt de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Într-un castron mic, bateți bine ouăle. Se amestecă smântâna și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se toarnă amestecul peste ceapă și se presară brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
5
Coaceți, neacoperit, la 425 grade F (220 grade C) timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista