Ceapă Festivă
Ceapa festivă este o fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 246 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ouă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Ceapă Festivă, Șuncă festivă, și Baie Festivă.
Instrucțiuni
Călește ceapa în unt sau margarină până când este transparentă.
Se pune într-un vas de copt de 2 litri.
Într-un castron mic, bateți bine ouăle. Se amestecă smântâna și se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă amestecul peste ceapă și se presară brânză.
Coaceți, neacoperit, la 425 grade F (220 grade C) timp de 15 până la 20 de minute.