Ceapă dulce prăjită și supă de roșii cu Crouton de brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați ceapa dulce prăjită și supa de roșii cu Crouton de brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 383 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, bulion de pui, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de roșii cu mușcături de crutoane de brânză la grătar, Supă De Roșii Prăjită Cu Ceapă Dulce, și Miel Pesto Cu Roșii Prăjite Și Salată De Crutoane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe foaia de copt cu margini, aruncați împreună usturoi, ceapă, cartof, unt și 1/4 linguriță (1 mL) fiecare sare și piper. Prăjiți în cuptor de 450 de grade F (230 grade C) timp de 25 de minute, amestecând de două ori sau până se înmoaie și se înmoaie.
Între timp, într-o oală combinați roșiile, stocul și busuiocul; se aduce la fierbere la foc mare.
Adăugați legume. Reduceți căldura; se fierbe ușor timp de 10 minute. Puree până la foarte neted. Reveniți la oală (dacă este necesar) la foc mediu-mic. Se amestecă smântâna; condimentează cu sare și piper.
Se încălzește, amestecând des, până la aburire.
Pe foaia de copt, se fierb feliile de baghetă până se prăjesc ușor. Întoarceți și presărați brânză; se fierbe până se topește brânza.
Lade supa în boluri încălzite; plutesc cruton pe partea de sus a fiecărei porții.