Ceapă dulce prăjită și supă de roșii cu Crouton de brânză

Ceapă dulce prăjită și supă de roșii cu Crouton de brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați ceapa dulce prăjită și supa de roșii cu Crouton de brânză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 383 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, bulion de pui, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de roșii cu mușcături de crutoane de brânză la grătar, Supă De Roșii Prăjită Cu Ceapă Dulce, și Miel Pesto Cu Roșii Prăjite Și Salată De Crutoane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe foaia de copt cu margini, aruncați împreună usturoi, ceapă, cartof, unt și 1/4 linguriță (1 mL) fiecare sare și piper. Prăjiți în cuptor de 450 de grade F (230 grade C) timp de 25 de minute, amestecând de două ori sau până se înmoaie și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Între timp, într-o oală combinați roșiile, stocul și busuiocul; se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați legume. Reduceți căldura; se fierbe ușor timp de 10 minute. Puree până la foarte neted. Reveniți la oală (dacă este necesar) la foc mediu-mic. Se amestecă smântâna; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se încălzește, amestecând des, până la aburire.
5
Pe foaia de copt, se fierb feliile de baghetă până se prăjesc ușor. Întoarceți și presărați brânză; se fierbe până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Lade supa în boluri încălzite; plutesc cruton pe partea de sus a fiecărei porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista