Ceapă De Rozmarin La Grătar

Ceapă De Rozmarin La Grătar
Ceapa de rozmarin la grătar este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 91 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă roșie la grătar cu oțet Balsamic și rozmarin, Sandviș cu brânză și pere la grătar cu ceapă roșie și rozmarin, și Friptură la grătar și ceapă cu sos de rozmarin-unt balsamic pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista