Ceapă De Primăvară Și Frittata De Somon Afumat

Ceapă De Primăvară Și Frittata De Somon Afumat
Ceapă de primăvară și somon afumat Frittatan este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, unt, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Somon Afumat-Frittata De Mazăre De Primăvară, Frittata de somon afumat și ceapă, și Ceapă de primăvară și frittata feta.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateUșor
Gata În23 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista