Ceapă caramelizată și pizza feta
Pizza cu ceapă caramelizată și feta este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. 64 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți zahăr tos, baze de pizza, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Tarta cu ceapa rosie caramelizata, Fetan si Bacon, Friptură cu ceapă roșie caramelizată, Fetan și dovleac prăjit, și Tarta Cu Ceapa Caramelizata.
Instrucțiuni
Curățați, apoi tăiați ceapa în pene subțiri. Tăiați subțire usturoiul.
Încălziți untul și uleiul într-un wok mare sau tigaie, introduceți ceapa și usturoiul și gătiți la foc mediu-mare timp de 15 minute, amestecând din când în când până devin aurii. Se amestecă zahărul și se gătește un minut sau două mai mult. Se condimentează cu sare și piper. Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Puneți bazele de pizza pe două foi de copt cu ulei. Puneți amestecul de ceapă peste bazele de pizza. Acum se sfărâmă peste feta și se împrăștie cu rozmarin. Măcinați peste puțin piper negru și stropiți cu puțin ulei.
Coaceți timp de 10 minute și serviți cu o salată verde.
Vin recomandat: Sangiovese, Vinul Barbera, Shiraz
Pizza funcționează foarte bine cu Sangiovese, Barbera Wine și Shiraz. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți deveni mai îndrăzneți cu un syrah. Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d ' Abruzzo cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d ' Abruzzo]()
Masciarelli Marina Cvetic Montepulciano d ' Abruzzo
# 85 Wine Spectator Top 100 din 2014Roșu rubiniu cu reflexe de granat. Buchetul este intens, complex și plin. La gust, vinul este fructat, înflorit și picant, cu note de fructe de pădure roșii coapte, mure, flori uscate, violete, vanilie și ciocolată amară.