Ceapă caramelizată, fasole verde și Tian de roșii Cherry
Ceapa caramelizată, fasolea verde și Roșia Cherry Tian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 112 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, fasole, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tarta cu fasole verde, ciuperci si ceapa caramelizata, Cartofi, brânză de capră, ceapă caramelizată și Pizza cu roșii Cherry, și Caserolă proaspătă de fasole verde cu pesmet de ceapă caramelizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti fasolea in apa clocotita 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Încălziți o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente (ceapa prin piper); se sotează 8 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent. Se amestecă oțet, busuioc și oregano; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Oțet
Piper
Busuioc
Ceapă
6
Se ia de pe foc.
7
Aranjați fasolea într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu amestec de ceapă. Aranjați roșiile deasupra amestecului de ceapă și presărați cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Tomate
Brânză
Fasole
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până când brânza se rumeneste ușor.