Ceapa prăjită cu ierburi a lui Lan Pham
Ceapa prăjită cu ierburi a lui Lan Pham este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ceapă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cartofi și ceapă cu ierburi, Focaccia cu ierburi cu ceapă caramelizată și măsline, și Risotto cu ierburi cu pui și ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați fiecare ceapă în sferturi, păstrând capătul rădăcinii încă intact, astfel încât pene să se țină împreună.
Într-un castron mare, combinați sucul de lămâie, muștarul, usturoiul, cimbru, sare și piper. Bateți încet uleiul de măsline.
Adăugați ceapa în castron și amestecați bine.
Transferați ceapa într-un vas sau foaie de copt într-un singur strat.
Coaceți timp de 30 până la 45 de minute, până se înmoaie și se rumenesc la margini. Aruncați ceapa după cum este necesar în timpul gătitului pentru a asigura o rumenire uniformă.
Scoateți ceapa din cuptor și transferați-o pe un platou de servire.
Retipărit cu permisiunea de la o masă mare: un portret al gătitului American de Molly O ' Neill, (C) 2010 Simon & Schuster