Ceapa Porto Caramelizata

Ceapa Porto Caramelizata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ceapa Porto Caramelizată. O porție conține 167 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 6 și costă 1,88 USD per porție . Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați oțet balsamic, ulei de măsline, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor este destul de prost. Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapa Caramelizata -Mercimekli Bulgur Pilavi , Ceapa Rosie Caramelizata si Dip de Pere , si Pastele de Vita Kobe Cu Tarhon Aioli si Ceapa Caramelizata sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, aduceți 6 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa; se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Scurgeți și clătiți în apă rece; coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Se amestecă ingredientele rămase. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când lichidul se evaporă aproape, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista