Ceapa Pissaladi Coscroprocrobre
Ceapa Pissaladi Amperculre este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați piper, vidalia, măsline ni arkulcoise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pizza Confit Cu Ceapă (Pissaladi Cormorre), Pissaladiere (Tartă Cu Ceapă Provensală), și Pissaladiere II.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și hamsiile în tigaie. Acoperiți și gătiți timp de 25 de minute sau până când ceapa este foarte fragedă, amestecând ocazional. Descoperiți și gătiți 10 minute sau până când ceapa se rumeneste, amestecând des. Se amestecă 2 lingurițe de cimbru și piper. Păstrați cald.
Preîncălziți cuptorul la 40
Apăsați aluatul într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor. Aranjați amestecul de ceapă uniform peste crustă; acoperiți cu măsline.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.