Ceapa dulce la gratar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa dulce la grătar. Această rețetă servește 6. O porție conține 213 calorii , 3 g de proteine și 12 g de grăsimi . Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cuburi de bulion de vită, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 16% . Rețete similare includ ceapă dulce la grătar , ceapă dulce la grătar și ceapă dulce la grătar cu glazură cu balsamic .
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar de exterior la foc mediu.
Curățați straturile exterioare maro de pe o ceapă. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați un miez în formă de con din partea de sus a cepei, aproximativ 2/3 din drum în legume. Miezul ar trebui să aibă aproximativ 1 1/2 inci lățime în partea de sus. Introduceți un cub de bulion în spațiul gol, urmat de un cub de gheață (pentru mai multă umiditate, dacă doriți). Acoperiți cubul de gheață cu 1 lingură de unt. Înfășurați ceapa umplută într-o foaie de folie de aluminiu, lăsând un mic orificiu în partea de sus. Repetați cu restul de ceapă și ingredientele de umplutură.
Puneți cepele învelite în folie pe grătarul preîncălzit, cu partea de ventilație în sus, și puneți-l pe grătar până când ceapa este fragedă, 20 până la 30 de minute.