Ceai Verde Înghețat-Pumn De Citrice
Iced Green Tea-Citrus Punch ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 123 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de lămâie, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 3 căni de apă și zahăr la fiert într-o cratiță mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați pungi de ceai și abrupte 5 minute.
Îndepărtați pungile de ceai cu o lingură pliată (nu stoarceți).
Răciți ceaiul la temperatura camerei; amestecați sucul de portocale, sucul de lămâie și restul de 3 căni de apă. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Serviți peste gheață; garnisiți cu felii de portocale, dacă doriți.