Ceai Verde Teriyaki Pui

Ceai Verde Teriyaki Pui
Ceaiul verde Teriyaki de pui necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 193 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, rădăcină de ghimbir, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Cupcakes de ceai verde acoperit cu glazură de unt de ceai verde, Soban în ceai verde cu pui și mazăre de zăpadă, și Supă de pui de iasomie cu ceai verde Soba sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați 2-1 / 2 lingurițe frunze de ceai într-un castron mic; adăugați apă clocotită. Acoperiți și abrupți timp de 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se strecoară și se aruncă frunzele; se toarnă ceaiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați jumătate din ceapă. Se amestecă mierea, oțetul, sosul de soia, usturoiul, ghimbirul și uleiul de susan. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, până când sosul este redus la aproximativ 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Adăugați puiul și frunzele de ceai rămase; acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 170 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Tăiați puiul în felii subțiri;serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Se ornează cu ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista