Ceai Verde Teriyaki Pui
Ceaiul verde Teriyaki de pui necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 193 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, rădăcină de ghimbir, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Cupcakes de ceai verde acoperit cu glazură de unt de ceai verde, Soban în ceai verde cu pui și mazăre de zăpadă, și Supă de pui de iasomie cu ceai verde Soba sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați 2-1 / 2 lingurițe frunze de ceai într-un castron mic; adăugați apă clocotită. Acoperiți și abrupți timp de 5-6 minute.
Se strecoară și se aruncă frunzele; se toarnă ceaiul într-o tigaie mare.
Adăugați jumătate din ceapă. Se amestecă mierea, oțetul, sosul de soia, usturoiul, ghimbirul și uleiul de susan. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, până când sosul este redus la aproximativ 3/4 cană.
Adăugați puiul și frunzele de ceai rămase; acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 170 de calorii.
Tăiați puiul în felii subțiri;serviți cu sos.
Se ornează cu ceapa rămasă.