Ceai Tropical

Ceai Tropical
Ceaiul Tropical necesită în jur 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 41 de cenți pe porție, primești o băutură care servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo are 81 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pungi individuale de ceai, zahăr, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Ceai Tropical, Ceai Cu Gheață Cu Pumn De Fructe Tropicale, și Gadilat Roz Insula Tropicala"Iced Tea" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 5-qt. aragaz lent, combinați apă clocotită și pliculețe de ceai. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Aruncați pungile de ceai. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2-4 ore sau până când este încălzit.
3
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista