Ceai dulce orez Tabbouleh ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 187 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $5.99 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână orez, sare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tabbouleh De Orez Sălbatic, Tabbouleh de orez cu dovlecei cu năut, și Ceai Cu Gheață Thailandez.
Instrucțiuni
1
Aduceți ceaiul la fierbere într-un 3-qt. cratiță la foc mediu-mare; se amestecă orezul și 1/2 linguriță. sare. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute sau până când ceaiul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Sare
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați orezul într-un castron mare și lăsați să se răcească complet (aproximativ 30 de minute). Se amestecă roșiile, ceapa verde, pătrunjelul, menta, uleiul de măsline, coaja de lămâie, sucul de lămâie, 1/2 linguriță. sare și piper. Acoperiți și răciți 1 oră.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.