Ceai De Perle
Pearl Tean este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 267 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați pungi de ceai chai, băț de scorțișoară, gheață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: paie de butoi mare
Într-o oală mare, adăugați apa și tapioca perlată. Se aduce la fierbere, la foc mediu, apoi se acoperă și se gătește 16 minute. Opriți căldura și lăsați-o să stea încă 15 minute, acoperită. Se strecoară într-un recipient și se adaugă 1/3 cană din siropul simplu condimentat. La frigider până este gata de servit.
Aduceți 2 litri de apă la fierbere la foc mediu.
Adăugați pungile de ceai, lăsați să se absoarbă timp de 7 minute și apoi îndepărtați. Lăsați ceaiul să se răcească.
Când este gata de servit, adăugați 1/3 cană perle de tapioca, 1/3 cană jumătate și jumătate și 1/4 cană sirop simplu condimentat la fiecare pahar. Umpleți paharele cu gheață și deasupra cu ceaiul.
Serviți cu o paie largă de butoi pentru a obține perlele.
Combinați toate ingredientele într-un vas mic. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se strecoară amestecul într-un borcan de sticlă și se aruncă cuișoarele și scorțișoara. Siropul se va păstra la frigider până la 2 săptămâni.