Ceai Cu Gheață De Căpșuni-Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Tean cu gheață de căpșuni-rubarbă. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 6 și costă $1.14 pe portie. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 121 ar spune că a lovit locul. Un amestec de gheață, zahăr, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Ceai Cu Gheață Hibiscus Strawberry Rhubarb, Ceai Cu Gheață Thailandez, și Long Island Iced Tea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face siropul de rubarbă, combinați rubarba tocată, apa și zahărul într-o oală cu fund greu. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand des, pana cand rubarba s-a rupt in bucati.
Se lasă să se răcească, se strecoară și se dă la frigider într-un recipient sigilat.
Aduceți 2 litri de apă aproape de fierbere, apoi turnați peste pliculețe de ceai într-un ulcior foarte mare.
Lăsați să bea timp de 5 minute, apoi scoateți pungile de ceai. Se răcește și se dă la frigider până se răcește.
Pentru a servi, adăugați tot siropul de rubarbă la ceaiul răcit și amestecați. Feliați căpșunile și stratul cu gheață în pahare de servire, apoi acoperiți cu ceai.