Cea Mai Mare Prăjitură Cu Fulgi De Ovăz
Dacă aveți aproximativ 27 minute pentru a petrece în bucătărie, Oatiest fulgi de ovăz Cookie ar putea fi un extraordinar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 36 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 156 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de praf de copt, zahăr brun, ovăz laminat de modă veche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 64 de mâncăruri și bucătari. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Cea Mai Mare Prăjitură Cu Fulgi De Ovăz, Cele Mai Oatest Fulgi De Ovăz Cookie-Uri Vreodată, și Fulgi De Ovăz Cookie Crema Ciocolata Chip Cookie Sandwich-Uri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 375 de grade F.
Întindeți ovăzul într-un singur strat pe tigăi cu jumătate de foaie și coaceți până se prăjește ușor, aproximativ 20 de minute.
Scoateți ovăzul din cuptor și lăsați să se răcească timp de 2 până la 3 minute.
Măcinați 8 uncii de ovăz prăjit într-un robot de bucătărie timp de 3 minute sau până la consistența făinii de grâu integral.
Adăugați praful de copt, scorțișoara și sarea și pulsul pentru a combina.
Combinați untul, zahărul brun și zahărul granulat în vasul unui mixer de stand și amestecați la viteză medie până la culoare deschisă, aproximativ 3 minute. Opriți-vă o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Reduceți viteza mixerului la cea mai mică viteză, adăugați oul și vanilia și amestecați pentru a combina. Opriți-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, dacă este necesar.
Cu mixerul la cea mai mică viteză, adăugați încet amestecul de ovăz, restul de 8 uncii de ovăz și stafidele până se combină. Opriți-vă o dată pentru a răzui părțile laterale ale bolului. Scoateți aluatul cu o lingură de înghețată de 1 uncie sau disher pe tigăi cu jumătate de foaie căptușite cu pergament, lăsând 2 inci între fiecare movilă.
Coaceți fursecurile timp de 12 minute, rotind tigăile după 6 minute, până când fursecurile încep să se rumenească în jurul marginilor.
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați fursecurile să se răcească pe tigăi timp de 2 minute.
Transferați cookie-urile într-un suport de răcire pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru Cookie-ul de ovăz. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Ai putea încerca Rombauer California Zinfandel (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rombauer California Zinfandel (jumătate de sticlă)]()
Rombauer California Zinfandel (jumătate de sticlă)
Zinfandelul nostru clasic din California este violet-Rubin închis, cu o nuanță purpurie strălucitoare. Pe nas, aromele concentrate de mure și zmeură se îmbină cu cuișoare și condimente. Arome luxuriante de zmeură, gem de mure, prune și vanilie inundă Palatul, urmate de atingeri de piper alb în fundal. Taninurile de pluș și rotunde și lungimea mare asigură un finisaj proaspăt și ispititor.