Cea mai bună topire a tonului (stil new Jersey Diner)
Cel mai bun ton Melt (New Jersey Diner Style) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 959 calorii, 70g de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 179 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, maioneză, pâine de secară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este super. Rețete similare includ Topitură În Stil Restaurant, Sos Jersey Diner Tzatziki, și Empire Diner Patty Melt.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Într-un castron, amestecați tonul, maioneza, țelina, ceapa, pătrunjelul și oțetul. Se condimentează cu sare și piper.
Așezați feliile de pâine de secară pe o foaie de copt și fierbeți 1 minut în cuptorul preîncălzit, până se prăjesc ușor.
Se ia de pe foc și se întinde cu salata de ton.
Așezați 1 felie de brânză peste salata de ton pe fiecare bucată de pâine, stratificați cu o felie de roșii și acoperiți cu feliile de brânză rămase.
Întoarceți pâinea stratificată în cuptorul preîncălzit și fierbeți 3 până la 5 minute, până când brânza este topită.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah