Cea Mai Bună Supă Italiană De Cârnați
Cea mai bună supă italiană de cârnați este o fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 597 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 2233 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de roșii, paste fettuccine cu spanac, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Supă Italiană De Cârnați, Supă Italiană De Cârnați, și Supă Italiană De Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, gătiți cârnații la foc mediu până se rumenesc.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Scurgeți grăsimea din tigaie, rezervând 3 linguri.
Gatiti usturoiul si ceapa in grasime rezervata timp de 2 pana la 3 minute. Se amestecă roșiile, vinul, bulionul, busuiocul și oregano.
Se transferă într-un aragaz lent și se amestecă cârnați, dovlecei, ardei gras și pătrunjel.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 până la 6 ore.
Aduceți la fierbere o oală cu apă ușor sărată. Gatiti pastele in apa clocotita pana la al dente, aproximativ 7 minute.
Scurgeți apa și adăugați paste în aragazul lent. Se fierbe câteva minute și se condimentează cu sare și piper înainte de servire.