Cea Mai Bună Supă De Conopidă
Cea mai bună supă de conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 95 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, ceapă, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 90%. Încercați Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de parmezan de conopidă, Supa surorii mele: cremă de Squash curry și supă de conopidă, și Supă De Pasiune Purpurie! Supă de conopidă și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui, conopida, cartofii, ceapa, morcovii, sarea și piperul la fiert într-un vas; reduceți focul, acoperiți oala cu un capac și fierbeți până când legumele sunt fragede, 20 până la 25 de minute.
Scoateți vasul de pe foc.
Mash legume folosind un masher de cartofi sau piure într-un blender. Întoarceți oala la foc mic și amestecați laptele. Gatiti supa pana se incalzeste, inca 3-5 minute.