Cea Mai Bună Salată De Sfeclă
Cea mai bună salată de sfeclă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană are 166 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați sfecla, sare și piper, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și Dressing de iaurt (alimente de putere), și Salată de sfeclă cu verdeață de sfeclă marocană condimentată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați oul într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și îndepărtați imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din apă fierbinte, răciți, coajați și tocați.
Înainte de a găti sfecla, spălați-le ușor sub apă rece, având grijă să nu străpungeți pielea subțire.
Se pune într-o cratiță și se acoperă cu apă rece. Aduceți apa la fiert și gătiți până când străpung ușor cu un cuțit subțire, aproximativ 15 minute.
Pentru a curăța sfecla gătită, tăiați ambele capete, apoi țineți sfecla sub apă curgătoare rece și alunecați pielea. Se lasă să se răcească până se poate manipula, apoi se rade într-un castron mediu.
Adăugați ouă, maioneză, sare și piper; se amestecă ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră înainte de servire.