Cea Mai Bună Plăcintă Cu Pizza Adâncă

Cea Mai Bună Plăcintă Cu Pizza Adâncă
Cea mai bună plăcintă cu Pizza adâncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 3094 calorii, 184g de proteine, și 209g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 15,07 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Food.com. dacă aveți la îndemână făină de porumb, brânză mozzarella, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pizza Cu Vase Adânci, Pizza Cu Vase Adânci, și Deep Dish Pizza.

Ingrediente

1pachetdrojdie uscată activădrojdie uscată activă1butte topitAluat de pâine de porumb (vezi mai jos)Aluat de pâine de porumb (vezi mai jos)2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză Cheddar albă herkimerbrânză Cheddar albă herkimer1Oreos dublu umplutApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)2Bucăți de caramele Heath Barfenicul, măcinat fin (poate doriți mai puțin unii oameni preferă întregul fenicul decât pământul pe care îl puteți folosi fie) (opțional)fenicul, măcinat fin (poate doriți mai puțin unii oameni preferă întregul fenicul decât pământul pe care îl puteți folosi fie) (opțional)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăinăfăină0Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză mozzarellabrânză mozzarella1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci feliateciuperci feliate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă, feliatăceapă, feliată2Bucăți de caramele Heath Baroregano uscatoregano uscat1lingura. otet de vin rosuardei verde, feliat sau tăiat cubulețe (sau dacă vă place puțin dulce folosiți 1/2 roșu și 1/2 verde)ardei verde, feliat sau tăiat cubulețe (sau dacă vă place puțin dulce folosiți 1/2 roșu și 1/2 verde)1Oreos dublu umplutfulgi de ardei roșu uscatfulgi de ardei roșu uscat2Bucăți de caramele Heath Bar(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)1Oreos dublu umplutsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă dulce mare, tocată grosier1 ceapă dulce mare, tocată grosier23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăină de porumb albăfăină de porumb albă4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii întregi decojiteroșii întregi decojite

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 50 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista