Cea Mai Bună Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos

Cea Mai Bună Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos
Cea mai bună plăcintă cu cremă de nucă de cocos necesită în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 350 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 16. Dacă aveți gălbenușuri de ou, lapte, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Plăcintă cu cremă de nucă de cocos tropicală în crustă de biscuiți de nucă de cocos, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Topping De Lapte De Cocos Bătut, și Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu o crustă de biscuiți de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, sarea și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Tăiați scurtarea până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
3
Combinați gălbenușul de ou și 1/2 cană de apă rece; adăugați treptat la amestecul de firimituri, aruncând cu o furculiță până se formează o bilă. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
5
Rulați fiecare porție pentru a se potrivi cu un 9-in. placă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Așezați în farfurii; tăiați produse de patiserie chiar și cu margine. Cu un tăietor rotund mic, tăiați cercuri mici din resturi de aluat. Bateți albușul de ou cu apa rămasă; periați marginile de patiserie. Aranjați decupaje de aluat în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Căptușiți cojile de patiserie neprelucrate cu o grosime dublă de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Se coace la 400 la 12-15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Pentru umplere, într-o cratiță mare, combinați zahărul, făina și sarea. Se amestecă laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura la minim; gătiți și amestecați timp de 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Se ia de pe foc; se amestecă ușor nuca de cocos și extractele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
12
Se toarnă umplutura în coji de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
13
Pentru bezea, combinați zahărul, amidonul de porumb și apa într-o cratiță până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se limpezeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Într-un castron mare, bateți albușurile până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
15
Se toarnă amestecul de zahăr fierbinte într-un jet mic în albușuri de ou, bătând constant până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
16
Se întinde uniform pe umplutura fierbinte, etanșând marginile până la crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
17
Se coace la 350 la 12-15 minute sau până când bezea se rumeneste. Se răcește pe o grătar timp de 1 oră. Se da la frigider cel putin 3 ore inainte de servire. Păstrați resturile la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Plăcinta cu cremă de nucă de cocos funcționează foarte bine cu Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Ai putea încerca Snake River Late Harvest Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista