Cea mai bună Lasagna din lume

Cea mai bună Lasagna din lume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați cel mai bun Lasagnan din lume. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 519 calorii. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, brânză ricotta, condimente și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cea mai bună Lasagna din lume, Cea mai bună Lasagna din lume, și Cele mai mari rulouri de Lasagna din lume.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți cârnați, carne de vită măcinată, ceapă și usturoi la foc mediu până se rumenesc bine. Se amestecă roșiile zdrobite, pasta de roșii, sosul de roșii și apa. Condimentează cu zahăr, busuioc, semințe de fenicul, condimente italiene, 1 lingură sare, piper și 2 linguri pătrunjel. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de aproximativ 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De RoșiiSos De Roșii
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
PătrunjelPătrunjel
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de lasagna in apa clocotita timp de 8 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți tăiței și clătiți cu apă rece. Într-un bol de amestecare, combinați brânza ricotta cu oul, pătrunjelul rămas și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PastePaste
PătrunjelPătrunjel
ApăApă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru asamblare, întindeți 1 1/2 căni de sos de carne în fundul unui vas de copt de 9x13 inch. Aranjați 6 tăiței pe lungime peste sosul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se întinde cu o jumătate din amestecul de brânză ricotta. Se acoperă cu o treime din felii de brânză mozzarella. Puneți 1 1/2 căni de sos de carne peste mozzarella și presărați cu 1/4 cană de parmezan. Repetați straturile și acoperiți cu mozzarella rămasă și parmezan. Acoperiți cu folie: pentru a preveni lipirea, fie pulverizați folia cu spray de gătit, fie asigurați-vă că folia nu atinge brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Spray De GătitSpray De Gătit
BrânzăBrânză
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați folia și coaceți încă 25 de minute. Se răcește timp de 15 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Revista