Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați cel mai bun Lasagnan din lume. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 519 calorii. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, brânză ricotta, condimente și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cea mai bună Lasagna din lume, Cea mai bună Lasagna din lume, și Cele mai mari rulouri de Lasagna din lume.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, gătiți cârnați, carne de vită măcinată, ceapă și usturoi la foc mediu până se rumenesc bine. Se amestecă roșiile zdrobite, pasta de roșii, sosul de roșii și apa. Condimentează cu zahăr, busuioc, semințe de fenicul, condimente italiene, 1 lingură sare, piper și 2 linguri pătrunjel. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de aproximativ 1 1/2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Roșii Zdrobite
Semințe De Fenicul
Pasta De Tomate
Sos De Roșii
Carne De Vită Măcinată
Pătrunjel
Cârnați
Usturoi
Piper
Busuioc
Ceapă
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de lasagna in apa clocotita timp de 8 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți tăiței și clătiți cu apă rece. Într-un bol de amestecare, combinați brânza ricotta cu oul, pătrunjelul rămas și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Paste
Pătrunjel
Apă
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Pentru asamblare, întindeți 1 1/2 căni de sos de carne în fundul unui vas de copt de 9x13 inch. Aranjați 6 tăiței pe lungime peste sosul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Se întinde cu o jumătate din amestecul de brânză ricotta. Se acoperă cu o treime din felii de brânză mozzarella. Puneți 1 1/2 căni de sos de carne peste mozzarella și presărați cu 1/4 cană de parmezan. Repetați straturile și acoperiți cu mozzarella rămasă și parmezan. Acoperiți cu folie: pentru a preveni lipirea, fie pulverizați folia cu spray de gătit, fie asigurați-vă că folia nu atinge brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Parmezan
Brânză Ricotta
Spray De Gătit
Brânză
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Îndepărtați folia și coaceți încă 25 de minute. Se răcește timp de 15 minute înainte de servire.