Cea mai bună budincă de pâine cu sos de vanilie
Nevoie de un desert vegetarian? Cea mai bună budincă de pâine cu sos de vanilie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 433 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine, zahăr, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 898 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Budinca de paine cu sos de vanilie, Budincă de pâine cu sos de cremă de vanilie, și Budincă de pâine Brioche cu sos de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Într-un bol de amestecare, bateți 3 ouă, zahăr alb, 2 linguri de zahăr brun deschis, 1/2 linguriță de scorțișoară, 1/4 cană de unt și 3 căni de lapte integral împreună și amestecați ușor cuburile de pâine și stafidele. Puneți ușor amestecul în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se fixează la mijloc, 50 până la 55 de minute; acoperiți vasul cu folie după 30 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Lăsați budinca să stea 10 minute înainte de servire.
Pentru sosul de vanilie, bateți 1/2 cană de zahăr brun deschis, făina, un vârf de scorțișoară, 1 ou, 2 linguri de unt topit,1 1/4 căni de lapte integral și sare împreună într-o cratiță grea până se omogenizează.
Se încălzește la foc mediu, amestecând constant, până se îngroașă și sosul acoperă spatele unei linguri, 10 până la 12 minute. Se amestecă extractul de vanilie.
Se toarnă sosul peste budinca de pâine caldă sau se servește lateral într-un bol.