Caș Proaspăt De Portocale
Cașul proaspăt de portocale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 3 porții cu 574 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, suc de portocale, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fursecuri Brownie cu portocale de ciocolată cu caș portocaliu de sânge, Caș Proaspăt De Lămâie, și Fleac de caș de lămâie cu fructe de pădure proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță de 3 litri; bateți treptat în suc proaspăt de portocale.
Bateți ouăle ușor bătute. Se aduce la fierbere (5 până la 6 minute) la foc mediu, amestecând constant.
Gatiti, batand constant, 1-2 minute sau pana cand amestecul atinge o grosime asemanatoare budincii.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și coaja de portocală rasă. Acoperiți, plasând folie de plastic direct pe caș și răciți 8 ore.