Caș De Lămâie
Cașul de lămâie este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 174 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, ouă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o farfurie ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Carlotte de lămâie cu caș de lămâie și coajă de lămâie confiată, Lemon Angel tort alimentar umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, și Tort de șifon Meyer cu lămâie și ulei de măsline cu caș de mac de lămâie.
Instrucțiuni
Bateti ouale, zaharul si sucul de lamaie intr-un cazan dublu peste apa fierbinte pana se amesteca bine, apoi continuati sa amestecati pana se ingroasa, 7-10 minute.
Scurgeți printr-o sită de plasă pentru a scăpa de bulgări. Îndoiți untul până când este bine încorporat.
Se amestecă în coaja de lămâie. Acoperiți cașul și răciți-l la frigider până se îngroașă, aproximativ 4 ore.