Caș De Ananas
Cașul de ananas este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 32 de porții cu 30 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, amidon de porumb, suc de ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Încercați Marshmallow Pavlova cu caș de ananas, Caș De Ananas Fără Gluten, și Înghețată de nucă de cocos cu vârtej de caș de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie, grea, amestecând cu un tel. Se amestecă sucurile și ouăle; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant cu un bici. Reduceți căldura și fierbeți 1 minut sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se adaugă unt, amestecând ușor până se topește untul.
Se amestecă amestecul într-un castron mediu; rece. Acoperiți și răciți cel puțin 6 ore sau peste noapte (amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește).