Caviar Hiziki cu cremă de Tofu de lămâie și arpagic

Caviar Hiziki cu cremă de Tofu de lămâie și arpagic
Caviarul Hiziki cu cremă de Tofu de lămâie și arpagic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 58 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de lămâie, sos de soia, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Caviar Hiziki cu cremă de Tofu de lămâie și arpagic, Bucatini cu crema de lamaie Meyer si arpagic, și Tofu De Mătase Cu Arpagic În Stil Japonez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti caviarul, așezați alge marine într-un castron mare; acoperiți cu apă fierbinte la 2 centimetri deasupra algelor marine. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
CaviarCaviar
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Așezați algele marine într-un robot de bucătărie; procesați până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Încălziți uleiurile într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați alge marine; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
6
Adăugați 2/3 cană de apă, sos de soia și usturoi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 6 minute sau până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Pentru a pregăti ingredientele rămase, curățați lămâia și tăiați longitudinal în 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
8
Tăiați fiecare pană în cruce în 8 bucăți pentru a produce 48 de triunghiuri.
9
Puneți 1 linguriță de caviar de alge marine pe fiecare cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Alge MarineAlge Marine
CaviarCaviar
10
Așezați crema de tofu de lămâie într-o pungă mică de plastic cu fermoar; sigiliu. Decupați o gaură mică în 1 colț de pungă; țeavă aproximativ 1/2 linguriță cremă de tofu pe fiecare cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
11
Așezați 1 triunghi de lămâie, 1 bucată de arpagic și 1 bucată de morcov pe fiecare cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista