Caviar Hiziki cu cremă de Tofu de lămâie și arpagic

Caviar Hiziki cu cremă de Tofu de lămâie și arpagic
Caviarul Hiziki cu cremă de Tofu de lămâie și arpagic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, alge marine hiziki, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Bucatini cu crema de lamaie Meyer si arpagic, Tofu De Mătase Cu Arpagic În Stil Japonez, și Conopidă cu arpagic și lămâie.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti caviarul, așezați alge marine într-un castron mare; acoperiți cu apă fierbinte la 2 centimetri deasupra algelor marine. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
CaviarCaviar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Așezați algele marine într-un robot de bucătărie; procesați până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Încălziți uleiurile într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați alge marine; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
6
Adăugați 2/3 cană de apă, sos de soia și usturoi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 6 minute sau până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
ApăApă
7
Pentru a pregăti ingredientele rămase, curățați lămâia și tăiați longitudinal în 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
8
Tăiați fiecare pană în cruce în 8 bucăți pentru a produce 48 de triunghiuri.
9
Puneți 1 linguriță de caviar de alge marine pe fiecare cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Alge MarineAlge Marine
CaviarCaviar
10
Așezați crema de tofu de lămâie într-o pungă mică de plastic cu fermoar; sigiliu. Decupați o gaură mică în 1 colț de pungă; țeavă aproximativ 1/2 linguriță cremă de tofu pe fiecare cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
CremăCremă
LămâieLămâie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
11
Așezați 1 triunghi de lămâie, 1 bucată de arpagic și 1 bucată de morcov pe fiecare cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
MorcovMorcov
ArpagicArpagic
LămâieLămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista