Caviar Hiziki cu cremă de Tofu de lămâie și arpagic
Caviarul Hiziki cu cremă de Tofu de lămâie și arpagic ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, alge marine hiziki, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Bucatini cu crema de lamaie Meyer si arpagic, Tofu De Mătase Cu Arpagic În Stil Japonez, și Conopidă cu arpagic și lămâie.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti caviarul, așezați alge marine într-un castron mare; acoperiți cu apă fierbinte la 2 centimetri deasupra algelor marine. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți.
Așezați algele marine într-un robot de bucătărie; procesați până la tocat.
Încălziți uleiurile într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați alge marine; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Adăugați 2/3 cană de apă, sos de soia și usturoi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 6 minute sau până când lichidul se evaporă.
Pentru a pregăti ingredientele rămase, curățați lămâia și tăiați longitudinal în 6 pene.
Tăiați fiecare pană în cruce în 8 bucăți pentru a produce 48 de triunghiuri.
Puneți 1 linguriță de caviar de alge marine pe fiecare cracker.
Așezați crema de tofu de lămâie într-o pungă mică de plastic cu fermoar; sigiliu. Decupați o gaură mică în 1 colț de pungă; țeavă aproximativ 1/2 linguriță cremă de tofu pe fiecare cracker.
Așezați 1 triunghi de lămâie, 1 bucată de arpagic și 1 bucată de morcov pe fiecare cracker.