Cavatelli proaspeți cu ouă și slănină

Cavatelli proaspete cu ouă și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 1084 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, tigaie saut, slănină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cavatelli cu chiftele și spanac în sos proaspăt de roșii, Ricotta Cavatelli cu slănină și dovlecei, și Bacon De Ciocolată-Migdale-Înghețată De Bacon Și Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă sărată (cel puțin 6 litri de apă cu 1 lingură de sare) și încălziți la fierbere.
Se toarnă uleiul de măsline în tigaie și se pune la foc mediu-mare. Puneți untul, lăsați-l să se topească, apoi împrăștiați în bucățile de slănină. Gatiti slanina, amestecand si aruncand bucatile, timp de aproximativ 5 minute, pana cand sunt crocante si caramelizate. (Dacă slănina a făcut multă grăsime, puteți turna jumătate din grăsimea din tigaie.)
Bateți ouăle și 1/4 linguriță de sare într-un castron până se omogenizează bine.
Când apa este la fierbere, aruncați cavatelli, amestecați și readuceți apa la fierbere. Gatiti cavatelli 4 pana la 5 minute, pana al dente, ridicati-le din oala, scurgeti-le scurt si varsati-le in tigaie.
La foc mediu, aruncați cavatelli cu bucățile de slănină, acoperind trecutul cu ulei, unt și grăsime de slănină.
Se toarnă ouăle bătute peste toate pastele, amestecându-le și rostogolindu-le împreună; continuați să răzuiți oul coagulant din părțile laterale și de jos ale tigaiei și încorporați-l cu ouăle umede. Gatiti un minut sau doua, doar pana cand tot oul este usor fiert si curat si amestecat uniform in cavatelli.
Opriți focul, împrăștiați fontina mărunțită peste ouă și paste și aruncați bine pentru a amesteca brânza pe măsură ce se topește.
De la Lidia bucătari din inima Italiei: o sărbătoare de 175 de rețete regionale de Lidia Matticchio Bastianich și Tanya Bastianich Manuali. Publicat de Knopf. Copyright 2009 de Lidia Matticchio Bastianich și Tanya Bastianich Manuali.