Cavatelli proaspeți cu ouă și slănină

Cavatelli proaspeți cu ouă și slănină
Cavatelli proaspete cu ouă și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 1084 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână unt, tigaie saut, slănină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cavatelli cu chiftele și spanac în sos proaspăt de roșii, Ricotta Cavatelli cu slănină și dovlecei, și Bacon De Ciocolată-Migdale-Înghețată De Bacon Și Ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă sărată (cel puțin 6 litri de apă cu 1 lingură de sare) și încălziți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se toarnă uleiul de măsline în tigaie și se pune la foc mediu-mare. Puneți untul, lăsați-l să se topească, apoi împrăștiați în bucățile de slănină. Gatiti slanina, amestecand si aruncand bucatile, timp de aproximativ 5 minute, pana cand sunt crocante si caramelizate. (Dacă slănina a făcut multă grăsime, puteți turna jumătate din grăsimea din tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Bateți ouăle și 1/4 linguriță de sare într-un castron până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Când apa este la fierbere, aruncați cavatelli, amestecați și readuceți apa la fierbere. Gatiti cavatelli 4 pana la 5 minute, pana al dente, ridicati-le din oala, scurgeti-le scurt si varsati-le in tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CavatelliCavatelli
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
La foc mediu, aruncați cavatelli cu bucățile de slănină, acoperind trecutul cu ulei, unt și grăsime de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
CavatelliCavatelli
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Se toarnă ouăle bătute peste toate pastele, amestecându-le și rostogolindu-le împreună; continuați să răzuiți oul coagulant din părțile laterale și de jos ale tigaiei și încorporați-l cu ouăle umede. Gatiti un minut sau doua, doar pana cand tot oul este usor fiert si curat si amestecat uniform in cavatelli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Opriți focul, împrăștiați fontina mărunțită peste ouă și paste și aruncați bine pentru a amesteca brânza pe măsură ce se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Serviți imediat.
9
De la Lidia bucătari din inima Italiei: o sărbătoare de 175 de rețete regionale de Lidia Matticchio Bastianich și Tanya Bastianich Manuali. Publicat de Knopf. Copyright 2009 de Lidia Matticchio Bastianich și Tanya Bastianich Manuali.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista